Home      Termeni si conditii pentru utilizarea platformei
 
 

versiunea 1.1 – 06.09.2010

 
1. Informatii despre site
 
1.1. Site-ul www.e-train.ro este proprietatea S.C. CONSTRAIN S.R.L., identificata prin J40/20292/2006 si CUI RO19543679, cu sediul in Bucuresti, sector 3, B-dul Ramnicu-Sarat nr. 24, bloc 7B, sc. B, ap. 85, cod postal 031905, denumita pe parcursul acestor termeni si conditii ConsTrain.

Coordonate de contact:

telefon: 0371 182 262

fax: 021 313 80 85

mobil: 0727 643 235

email: contact@constrain.ro

website: www.constrain.ro

1.2.www.e-train.ro este o platforma de training online (cursuri in format e-learning), dezvoltata de ConsTrain, in cadrul proiectului “E-formare”, al Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale prin proiectul "Economia Bazata pe Cunoastere".
 
1.3. Scopul platformei este unul comercial, in sensul ca prin intermediul acesteia S.C. CONSTRAIN S.R.L. deruleaza cursuri pentru care se percepe taxa de participare.
 
1.4. Ori de cate ori considera necesar, S.C. CONSTRAIN S.R.L. poate organiza cursuri fara perceperea de taxe de participare sau cu taxe de participare reduse.
 
 
2. Proprietatea Intelectuala
 
2.1. Continutul si design-ul www.e-train.ro, inclusiv bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea ConsTrain si sunt protejate de legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.
 
2.2. In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe www.e-train.ro sau in cadrul cursurilor, drepturile de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie.
 
2.3. Utilizatorii pot folosi continutul www.e-train.ro doar pentru folosinta lor personala, iar actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii, in prealabil, a unei permisiuni scrise din partea ConsTrain:
  • indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al ConsTrain asupra continutului, inclusiv schemelor, graficelor si alte elemente pentru care nu se precizeaza in mod expres ca au un alt autor;
  • modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea, in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea ori distributia, oneroasa ori gratuita, a unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii, in prealabil, a unei permisiuni scrise din partea ConsTrain;
  • reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, sau catre persoane fizice sau juridice, in format electronic sau tiparit, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea ConsTrain.
 
2.4. Este interzisa orice utilizare a continutului www.e-train.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului, in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, pot fi trimise la adresa de email contact@e-train.ro.
 

2.5. In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul www.e-train.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat(a) sa trimiteti un email la contact@e-train.ro cu informatii privind drepturile incalcate, pentru a permite administratorului www.e-train.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale.

 
3. Suspendarea accesului
 
3.1. ConsTrain poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.
 
3.2. In cazul cursurilor la care se percepe taxa de participare, neplata acesteia in termenele stipulate pentru fiecare curs in parte conduce la suspendarea accesului persoanei/organizatiei in cauza la materialele de curs, teste, forumuri si alte elemente in legatura cu respectivele cursuri.

 

4. Schimbari ale site-ului
 
4.1. ConsTrain isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge, in orice moment, portiuni ale site-ului. De asemenea, ConsTrain isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul continut.

 

5. Inregistrare, parole si responsabilitati
 
5.1. Accesul la cursurile online necesita inregistrarea cu nume de utilizator si parola. ConsTrain recomanda tuturor celor care isi creaza cont sa nu dezvaluie nimanui numele de utilizator si parola. ConsTrain nu va cere niciodata parola conturilor utilizatorilor in mesaje prin posta electronica sau telefon.
 
5.2.Persoanele care isi creaza cont pe www.e-train.ro (utilizatori) au responsabilitatea in ceea ce priveste utilizarea numelui de utilizator si parolei proprii de catre alte persoane, care afla de acestea in orice mod. Utilizatorii sunt responsabili de folosirea de catre alte persoane a numelui de utilizator si parolei proprii in scopuri comerciale sau in alte scopuri.
 
5.3. ConsTrain nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dvs. risc.
 
 
6. Datele cu caracter personal
 
6.1.ConsTrain respecta legislatia in vigoare privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (Legea nr. 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare).
 
6.2.ConsTrain este autorizata pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, in confomitate cu decizia nr. 10917, inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
 
6.3.Conform Legii nr. 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la ConsTrain, la coordonatele mentionate in sectiunea Contact a www.e-train.ro.
 
6.4.Scopul colectarii datelor dvs. personale il reprezinta inregistrarea dvs. in registrul participantilor la cursurile ConsTrain, emiterea certificatelor de participare, transmiterea de informatii referitoare la cursurile derulate.
 
6.5.ConsTrain nu va dezvalui niciun fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta.
 
6.6.ConsTrain poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru, cand este cerut de o autoritate competenta sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor ConsTrain.
 
 
7. Publicitatea si continutul furnizat de alte parti
 
7.1.Anumite parti ale continutului publicat pe www.e-train.ro pot sa fie furnizate de terte persoane, fizice ori juridice, cu care ConsTrain are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutuluiwww.e-train.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. ConsTrain nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, ConsTrain nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.
 
 
8. Reduceri ale taxelor de participare la cursuri
 
8.1. In functie de interesele sale comerciale sau necomerciale, ConsTrain poate decide aplicarea unor reduceri ale taxelor de participare la cursurile pe care le organizeaza.
 
8.2. Conditiile in care se acorda reduceri, precum si marimea acestora, sunt publicate in sectiunea "Sistem reduceri" a site-ului www.e-train.ro.
 
 


 
 
 
 
 
Utile